Skip to main content
homehub

Trusted Advisor

 • 

59 Messages

Tue, Dec 25, 2012 8:00 PM

DVG-N5402SP

DVG-N5402SP

Responses

Esteemed Commentator

 • 

6 Messages

6 years ago

@kon_sg thx its works now

Esteemed Commentator

 • 

6 Messages

6 years ago

Hi   @kon_sg . I have the wifi working now. But the wired connection seems to have a problem. I couldn't load pages browsers (i tried 3 chrome internet explorer and firefox). So I ran a network diagnosis. Attached image is the result. Plz help thx.dns%20server%20not%20responding.jpg

kon_sg

Home Networking Expert

 • 

804 Messages

6 years ago


@JasonDRevs wrote:

Hi   @kon_sg . I have the wifi working now. But the wired connection seems to have a problem. I couldn't load pages browsers (i tried 3 chrome internet explorer and firefox). So I ran a network diagnosis. Attached image is the result. Plz help thx.dns%20server%20not%20responding.jpg


I don't think it's your network problem, likely to be the same issue all of us is facing with the Network Reset issue. I couldn't even reply to you earlier since I can't get to this page!!!

 

But I believe something were done at Starhub end in the last few hours, everything seems to be back normal (finger crossed!!!!). Check again and let us know if you still have problem?

JudyB

Honored Contributor

 • 

31 Messages

6 years ago

It has taken me all day to get onto the internet and I have recently signed a new contract for the 300 mps!  It's no better than the 100 mps I had before.

 

We have a better speed on our internet in Thailand and I thought Singapore was more technologically advanced - obviously not!

Esteemed Commentator

 • 

6 Messages

6 years ago

@kon_sg alright. It seems fine now. Thx alot 

HazMa

Honored Contributor

 • 

58 Messages

6 years ago

Yes, kon_sg, hv u noticed a change in your IP. Mine was starting wif 27 now changed to starting wif 101

Esteemed Commentator

 • 

5 Messages

6 years ago

It is ridiculous that my wifi connection is so bad yesterday that I almost cannot do anything except using Facebook! Sick of the typical checklist question from the so-called customer service officer. Can we collectively do something about it instead of suffering in silence ? Perhaps we should write a collective group letter to case as well as IDA to highlight the problem and seek a solution on a group basis. We should demand starhub to either provide reliable service that is able to meet our expectation or allow to terminate without penalty!!
kon_sg

Home Networking Expert

 • 

804 Messages

6 years ago


@HazMa wrote:

Yes, kon_sg, hv u noticed a change in your IP. Mine was starting wif 27 now changed to starting wif 101


The IP assigned by Starhub never changed since 1 week + ago... but when you visit ipv6 test site, it always detected a 27.XXXXXX IP address instead of the actual 101.XXXX IP

 

Which leads me to believe this 27.xxxx IP is the transparent proxy (or something similar), but instead of the multiple proxy server that we're used to, only one is working (?) hence the bottleneck on web surfing ONLY, and everyone complaining.

 

Speedtest result, latency, packet loss, etc.. all not affected during last week... certain apps (like Youtube etc) were also running normally, only web browsing fail totally!

KaiBoon

Hub Master

 • 

9K Messages

6 years ago

Hi all

Anyone still encountered any issue after 9pm last night?
========================================
Home is where the ♥ is

Honored Commentator

 • 

9 Messages

6 years ago

I am on 100mbps fibre plan. Was so pissed off with the provided dlink DVG-5402 router. I went ONT and use the ASUS NT-56. Wifi speed now at 40 to 60 mbps generally, at nite bad, at 20mbps. I stay Hougang. The 2.4ghz was ok, byt the 5ghz always disconnect. Brought my ASUS to service centre, and they tested no issues with both bandwidths. The service guy ask me if I use STARHUB....they know issue with STARHUB.

Its been about 4 months, now everyday I have to restart at least twice daily to reconnect my 2.4ghz. As for the 5ghz, forget about it.

ANYONE KNOW ANY REVIEW ON M1 OR REPUBLIC?
Magicguy

Honored Contributor

 • 

53 Messages

6 years ago

Bro, it's time to shift! There're others good isp out there..

KaiBoon

Hub Master

 • 

9K Messages

6 years ago

@darrengct I am using Asus N56U too. From your description, we would need to check if the disconnection on 2.4Ghz is on the router's end or ONT's end. Have you tried monitoring your connection on wired connection?

Based on my personal experience with N56U, I can only use 5Ghz in my living room where there is no physical obstruction. Seem like it is due to the shorter range for 5Ghz. 2.4Ghz no issue in the whole house.
========================================
Home is where the ♥ is

Honored Commentator

 • 

9 Messages

6 years ago

Hi,

I have tried to use wired connection, direct into my laptop from HUAWEI, it
will still suddenly lose connection at least once a day.
As for the 5 GHZ, even if I am sitting in my living room, this bandwidth
will also suddenly disappear.

Anyway, a technician will come down today, 29 Jul to do some
troubleshooting. hope can solve problem, but I doubt it.

KaiBoon

Hub Master

 • 

9K Messages

6 years ago

How is it?
========================================
Home is where the ♥ is

Honored Commentator

 • 

9 Messages

6 years ago

Hi,

The technician uses a program and detected there is intermittent dc on my
connection. He changed the ONT, same issue. He will highlight issue ro
your backend.

Just like lots of subscribers had been telling u, STARHUB REALLY GOT
ISSUES.

Get Started

Get Started