Skip to main content
J

2 Messages

 • 

2 Points

Sat, Dec 12, 2020 12:29 PM

StarHub TV+ failed to parse http response

One of the two units in my house have been having this issue. Tried to log into hub ID but it gives “Failed to parse http response” error. While the other one works fine.

This is the third unit I’ve went down to StarHub and changed but it’s still not working. I’ve tried calling 1633 multiple times but the technician weren’t of much help, all they could tell me is that they’re working on it, and they’ve been working on it for the past week already.

Responses

Carla_P

Moderator

 • 

3.5K Messages

 • 

1.5K Points

2 months ago

Hi @jamesong2233, sorry to hear about this. Just to check, have you tried to reboot both your ONT and set-top box to see if the issue persists? 

~ Carla

 

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Some of my posts, opinions and views here do not reflect my position and StarHub's opinions. 
For account related matter, please seek help from our Customer Service team via Facebook Messenger.
Have a good idea? Tell us at our Ideas Exchange!

2 Messages

 • 

2 Points

@Carla_P hi yes, it doesn’t help

Carla_P

Moderator

 • 

3.5K Messages

 • 

1.5K Points

In this case, please send a message to our Customer Support via Facebook Messenger by clicking the link below so they could log a case regarding your concern. Thank you. 

~ Carla

 

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Some of my posts, opinions and views here do not reflect my position and StarHub's opinions. 
For account related matter, please seek help from our Customer Service team via Facebook Messenger.
Have a good idea? Tell us at our Ideas Exchange!

2 Messages

 • 

2 Points

Was this resolved..I am having the same probelm

2 Messages

 • 

2 Points

Can someone help on this been 8 days

2 Messages

 • 

2 Points

Am having exact same issue and no live Tv for more than 2 weeks...

Get Started

Get Started